Op deze pagina vinden jullie links naar de Gedragscode voor airsofters en het COVID19-protocol voor organisaties en locaties.

Via de onderstaande link kan je de laatste versie van het COVID19-protocol voor airsoft vinden. Op de eerste pagina van het document zal je steeds de laatst datum van aanpassing kunnen vinden en de aanpassingen zullen steeds in een andere kleur gebeuren. Op die manier kan je vlot de laatste veranderingen terugvinden.

Link naar protocol.

Via onderstaande link kan je de laatste versie van de gedragscode terugvinden. Dit zijn een lijst met aandachtspunten en maatregelen waar je rekening mee dient te houden als speler.

Link naar gedragscode.

Waarom zijn deze documenten nodig?
Om de veilige heropstart van onze sport te kunnen garanderen is dit protocol tot stand gekomen als een samenwerking tussen AAB, Sport Vlaanderen en de organisatoren.

De informatie die we op deze pagina publiceren, is altijd op basis van de laatste beslissingen. De juridische grenzen van de nieuwe maatregelen worden bepaald in een ministerieel besluit. Dat publiceert de federale overheid doorgaans drie dagen na de persconferentie van de Nationale Veiligheidsraad. We passen onze informatie altijd zo snel mogelijk aan aan de nieuwe teksten van zowel het ministerieel besluit als de nationale FAQ’s.