AAB Organisaties zetten zich in voor een eenduidig, veilig en helder beleid. Onderlinge communicatie en overleg staan daarbij voorop. 

Benieuwd welke organisaties actief samenwerken met AAB? Hieronder kan je er alvast enkele ontdekken!

Airborne Events

Bij Airborne Events kan je terecht voor de allerleukste en meest uitdagende tactische games. Organiseren airsoft evenementen voor van 10 tot 100 personen. Spannende op maat gemaakte all-in arrangement met een luxe lunch, en een volledig verzorgde BBQ. Voor ervaren spelers, beginners en vrijgezellenfeestjes. Het hele team van Airborne Events zal er alles aan doen om jou en je vrienden/familie/collega’s een geweldige dag te bezorgen!

www.airborne-events.be

Airsoften.be

Airsoften.be organiseert events op het unieke Fort de Barchon en op Wilderness (Hannuit) die garant staan voor veiligheid en FairPlay. Airsoftspecialisten van België, Nederland en Duitsland komen van heinde en verre om hun airsoftskills te testen.

www.airsoften.be

Airsoft Limburg

Airsoft Limburg is een nieuwe indoor airsoft locatie. Met meer dan 2000 vierkante meter levensecht decor is het de ideale urban omgeving om u helemaal uit te leven met vrienden en collega’s.

www.airsoftlimburg.be

Chimaera Airsoft Events

Een Belgisch team van airsoft-enthousiastelingen met gecombineerd meer dan 50 jaar ervaring, met voornamelijk focus op milisim-evenementen. We gebruiken onze verworven inzichten om boeiende scenario’s te creëren die deelnemers uitdagen en hen onderdompelen in realistische en meeslepende tactische situaties, waar teamwork en strategie vereist zijn.

Bij Chimarea geloven we dat MilSim toegankelijk moet zijn voor iedereen met de juiste mindset.

Shadow Events
Tactical Simulation Airsoft games in Belgium & France.

Gray Wolves

Gray Wolves organiseert skirms die meer milsim gericht zijn. In de voormiddag kiezen we voor snelle, traditionele games zoals capture the flag, om de itchy triggerfingers wat te minderen. In de namiddag beginnen we dan met games op basis van scenario’s. Dit zijn games met een verhaallijn die doorloopt en de afloop bepaald het scenario voor de volgende keer.