Beste speler,

De lente is in het land en dat betekent dat meer airsofters naar buiten trekken om te genieten van de natuur en airsoft. Achter de schermen blijven we natuurlijk even hard werken ten dienste van airsoft in België.

Lopende Projecten

De meeste van onze projecten blijven gewoon doorlopen. Zelfs na het nemen van beslissingen zullen op gepaste tijdstippen evaluaties volgen en zullen er -indien nodig- aanpassingen gemaakt worden aan de regels of structuur. 

Contacten Winkels

Voorlopig geen nieuws, maar stay tuned!

Koepel voor Organisaties

Het is met genoegen dat we kunnen melden dat er nog een organisatie zich bij ons aangesloten heeft. De groep bestaat nu uit: Airborne Events, Airsoften.be, Airsoft Limburg, Chimaera Airsoft Events, Shadow Events en Gray Wolves. 

We zijn in gesprek met andere organisaties om een zo duidelijk lijn te creëren. De updates kan je volgen via onze maandelijkse update of op de website. 

Tijdens de voorbije maand zijn verschillende berichten binnengekomen van deze organisaties die testen doen op Joule. De reactie bij de spelers is positief en hun vragen krijgen vlot een antwoord bij de organisaties. 

Pinocchio VZW-event

Nog een kleine maand te gaan tot het AAB Pinocchio event. Wij kijken er naar uit om jullie massaal te ontvangen en jullie een leuke dag te bezorgen. 

Inschrijven kan via volgende links:

Meer info over Pinocchio VZW kan je vinden op hun website: https://vzw-pinocchio-asbl.be/

Aanwezigheid op de velden

Tijdens maart kon je ons terugvinden op 16/03 tijdens een avondevent in The Shelter en op 11/03 tijdens het milsim event OP Red Viper van Viking Ops. 

Volgende maand kan je ons vinden op 08/04 tijdens een Airborne Event op Blackwoods en natuurlijk op ons eigen AAB Pinocchio event op 29/04. 

Je kan ons herkennen aan onze witte AAB-patch en aarzel zeker niet om ons aan te spreken tijdens de pauzes. 

Dit weekend (25/4) kan je ons terug vinden op de militariabeurs in Sijsele. Daar kan je terecht voor al je vragen betreft AAB en airsoft. Meer informatie over de beurs kan je vinden via onderstaande link: https://www.facebook.com/airsoftwapenmitariabeursOostende

Ledenadministratie

Vorige maand kondigden we aan dat er gewerkt werd aan de mogelijkheid om teams in te schrijven via ons digitaal portaal. Toen was er nog sprake van dat iedere speler al een account zou moeten hebben om dit mogelijk te maken. We kunnen jullie mededelen dat, dankzij een inspanning van het ledenbeheersysteem, er een betere oplossing naar voren is gekomen. Deze wordt nu getest en zal snel ook open gezet worden voor het grote publiek. Wil je als team al inschrijven? Neem dan even contact op, dan kunnen we dit samen doorlopen. 

Apart inschrijven kan natuurlijk nog altijd, wel is er een kleine aanpassing gebeurd in de manier hoe je dit doet. De handleiding werd aangepast op onze website en kan je terugvinden via deze link:  https://www.belgianairsoft.be/leden/lid-worden/ 

Attesten

De aanpassing in het individueel aansluiten kwam er omdat het systeem om de automatische attesten voor de mutualiteit te genereren, niet werkte. Dit is nu verholpen bij alle nieuwe aansluitingen. Leden die voor de aanpassingen hun lidmaatschap hebben aangevraagd zullen manueel de aanvraag moeten doen. Deze leden krijgen via mail meer informatie. Alvast onze excuses voor het ongemak.  

Vacatures

AAB blijft in beweging en om deze beweging te kunnen blijven voortzetten, gaan we op zoek naar extra medewerkers. Specifiek zijn we op zoek naar mensen die ons willen bijstaan bij het opvolgen van airsoft terreinen in België. Maar naast deze specifieke functie zijn we op zoek naar mensen die zich willen inzetten voor airsoft in België en het versterken van ons team. Heb je interesse? Neem dan zeker contact op met ons via onze socials of via mail op info@belgianairsoft.be

Afgewerkte projecten/deelprojecten en beslissingen

Sommige projecten zijn van korte duur en kunnen niet ondergebracht worden in de lopende projecten. Deze kortere projecten of eenmalige beslissingen kan je in deze rubriek vinden.

Bewijs van aansluiting

We zijn blij te kunnen melden dat het ‘bewijs van aansluiting’ klaar is! Je kunt je persoonlijk bewijs opslaan, downloaden en afprinten in het ledenportaal op de website. Dit bewijs van aansluiting vervangt de lidkaart. We bekijken ook de mogelijkheid om dit document ook in andere talen te genereren zodat het kan voorgelegd worden aan niet-Nederlandstalige instanties.

Om toegang te krijgen tot het ledenportaal (https://www.belgianairsoft.be/wp-login.php), log je in met dezelfde gegevens als ledenbeheer.be (waar je je inschrijving gedaan hebt).

Met sportieve groet,
Airsoft Alliantie België VZW

Categorieën: Algemeen